Yhteystiedot
English English
По-русски По-русски
Deutsch Deutsch
  Tervetuloa Stowe Woodwardin Euroopan sivuille!
Stowe Woodwardin toimiala on korkealaatuinen telapinnoiteteknologia sekä siihen liittyvät asiantuntijapalvelut.
Jokaisella teollisuusalalla on yksi yritys, joka asettaa toiminnallaan alan standardit, kehittää ja soveltaa teknologiaa ja luo mahdollisuudet teollisuuden kasvua varten. Stowe Woodward valmistaa telapäällysteitä paperi-, sellu-, kartonki-, graafiseen-, metalli- ja muuhun teollisuuteen.

Paperintekijät arvostavat Stowe Woodwardia johtavana telapinnoittajana, kun kehitetään asiakkaiden tuotteiden laatua ja tuottavuutta. Stowe Woodward on luotettava vaativimpienkin kohteiden kumi-, polyuretaani-, keraami- ja komposiittipäällysteiden toimittaja.

Asiakkaat luottavat Stowe Woodwardin kykyyn suunnitella uusia yhä suorituskykyisempiä ja kestävämpiä telapinnoitteita, mikä lisää yhteistyökumppaniemme prosessien tuottavuutta.

Sovellamme uusinta teknologiaa yhä innovatiivisemmin, kun valmistamme uusia tuotteitamme. Käytämme tietotekniikka, joka mittaa, tallentaa sekä ennustaa nipin tehokkuuden ja jopa telapäällysteiden suorituskyvyn käytön aikana.

Stowe Woodwardin teknisen henkilöstön ansiosta pystymme soveltamaan uusinta teknologiaa, kuten esimerkiksi nanoteknologiaa komposiittipäällysteissä, mikä parantaa telan suorituskykyä ja nostaa asiakkaiden paperin laadun uudelle tasolle.

Stowe Woodward tekee jatkuvaa kehitystyötä telapinnoiteteknologiassa. Korkealaatuisen tutkimuksen ja tuotekehityksen ansiosta pystymme lisäämään asiakkaidemme prosessien tuottavuutta ja nostamaan heidän tuotteidensa laadun uudelle tasolle.